VP blogja

Friss topikok

  • : Retró Rádió már úgyis tiszta Sláger Rádió... reggelről már csak Boros-Bocskor hiányzik, estéről m... (2019.04.01. 07:50) Vas Maya

Linkblog

HTML

Demcsák

2007.09.11. 17:29 | vépé | Szólj hozzá!

Lehet, hogy sokak előtt elvágom magam azzal, hogy politikával fűszerezetett blogot írok így egyből az elején de meglepett... vagyis nem lepett meg az, amit az Indexen olvastam az előbb.

Demcsák Zsuzsa az ATVn valósítja meg álmait
http://velvet.hu/celeb/demcs070911/


Röviden és tömören: a pofám leszakad. Ez a nő a politikai nézetit valló celebritás söpredéke, pedig elsőre egy attraktív, csinos és okos nőnek látszik. De csak látszik... Miután modellként sehol sem kell már, a hülye blogos kijelentései miatt már a média és az ellenzék szarrá cikizte és emiatt nem lett kormányszóvivő sem, most a televíziózás söpredékeit tömörítő ATVhez megy... hát hová máshová.....ha más sajtó orgánumban meghallják a nevét a vezetők sikoltozva mondják, hogy "Neeeeeeee", még a TV2 is ahol kezdte.... de az ATVhez bárki mehet. Ennél szánalmasabb már csak az lett volna, ha drága Zsuzsánk a Budapest TVhez szerződik le.

A bejegyzés trackback címe:

https://volanpeti.blog.hu/api/trackback/id/tr76162900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása