VP blogja

Friss topikok

  • : Retró Rádió már úgyis tiszta Sláger Rádió... reggelről már csak Boros-Bocskor hiányzik, estéről m... (2019.04.01. 07:50) Vas Maya

Linkblog

HTML

Vége van januárnak....

2008.01.31. 18:41 | vépé | Szólj hozzá!

Annyira gyorsan elment ez az egy hónap.... holnap már február van és lassan vége a télnek. Bár ma hirtelen lesett reggel 1-2 cm hó, teljesen megbénítva a lakókörnyezetem közlekedését. A közútkezelő a megyében ismét a helyzet magaslatán állt és több kritikus útvonalon sem takarítottak, el is akadtak a menetrendszerinti buszok. Délre már teljesen elolvadt, 9 óra körül már latyakosak voltak csak az utak (de nem a takarításnak köszönhetően, mert az nem volt....). Délután két órakkot amikor jöttem haza, már nyoma sem volt a hónak, + 4-5 fok volt és sütött a nap. Reggel még nagyon szép volt a táj, kellemes világos idő volt a hó miatt a borulás ellenére is.

Holnap Miskolcra megyek. Remélem, hogy nem fog váratlanul ismét leesni a hó, mert akkor képtelenség lesz lemenni az utcánkból :(  Lenne még pár feladatsor, amit meg kellene oldani holnapra, de az már nem lesz kész nagyon úgy érzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://volanpeti.blog.hu/api/trackback/id/tr45319932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása