VP blogja

Friss topikok

  • : Retró Rádió már úgyis tiszta Sláger Rádió... reggelről már csak Boros-Bocskor hiányzik, estéről m... (2019.04.01. 07:50) Vas Maya

Linkblog

HTML

Zé...

2007.09.13. 18:12 | vépé | Szólj hozzá!

Egy nagy piacvezető cégnél dolgozom, nevezzük Zének. A Zé egyik vidéki munkatársa vagyok.

Nos, a mai napon ellátogatott hozzánk a központból egy igazgató.Kötetlen beszélgetés közben a kolégák számos bagatel problémára rávilágítottak és maga az illetékes is meglepődött sok esetben. Tudni kell a Zéről, hogy több függettlen tagozatból áll és ez az Úr az egyik ilyen tagozat vezetője volt. Megjegyezném, hogy Zénél ez a tagozat a legmenőbb amit ő vezet. Szóval ez az igazgató csodálkozott, hogy a többi tagozatnál milyen hiányosságok vannak, mekkora a fejetlenség és mennyi rossz döntés születik vezetői szinten. Ő maga jegyezte meg, hogy nem is csodálkozik, hogy ezek a tagozatok nem mennek annyira, mint az övé.

Igazán elgondolkoztató, hogy nemzetközi és hazai viszonylatban is sikeres és piacvezető cégnél vezetői szinten mekkora fejetlenség uralkodik Magyarisztánban. Vagy talán nem is fejetlenség? Hanem a jó öreg korrupció?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://volanpeti.blog.hu/api/trackback/id/tr33164736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása